Korjauksia W I I I

Vain kirjoitusvirheitä ( , jotka huomasin).

     Itse ”asiaankin” liittyen kolmessa kohtaa selvennykset olisivat paikallaan.  Luettavuus sentään jotain  7  luokkaa koulu-arvosanoilla  4 – 10  mitaten, etenkin kun vertailukohdat W  I  ja  W  I I  ovat  5  sekä hädin tuskin  6 –  , jos nyt jäävinä voi arvioida.  –  Oikeastaan pitäisi saada mitali, että ! pystyy kirjoittamaan sellaisia ”lauseita” , mikäli ”lauseiksi” voi kutsua, kuin useissa kohdin /  W   I  .

     Sellainen huomio koskien oleellista termiä  ”sisältää” , että ”sen”  voi hyvin korvata termillä  ” (on) yhteys” .  Esimerkiksi ”lauseessa” (2.203) .  Ilman, että tulkinnassa annettu ”SEKÄETTÄ”  merkitys muuttuu.  –  Tulkinnan ”akilleen kantapää” lienee hankalassa ”riippumattomuuden” käsitteessä.  Ja silloin koskee ”tulkinta-avaintakin”, siis ”totuuden” korrespondenssiteoriaa / sen ”logiikkaa”.  Vai?

     ”Ne” kirjoitusvirheet.  Sivulla 1  po. ”tahansa” .  Sivulla  4  ”LAUSEEN”  edestä puuttuu ”esittävä” .  Sivulla  15  ”lauseessa” (4.2211) , joka sitäpaitsi että numeroitu väärin, olen hairahtunut käyttämään ”tosiasia” , kun pitää  olla ”tosiseikka”.  Tämä tuskin kuitenkaan sellainen ”hairahdus” , että kääntäjän tekijänoikeuksia vakavasti loukataan. Siksi laitoin myös sen luettavuudeltaan ihan ! ”erkin”  W  I  mukaan ( , niin että  W  I I I  näyttää tolkulta).  –  Toki, tekijänoikeuksien / kääntäjän ”tek – oik”  tarkka noudattaminen!  –  Sivulla  16  po.  ”maailman substanssi”.  Sivulla  37  po.  ”suhteen”.

     Jos (ainakin) kolme selvennettävää ”kohtaa” , joista yksi liittyy tärkeään ”lauseeseen” (4.0641) , niin ”sanaston” torsoksi jääminen ISO miinus. Jospa siis ”sanastoa” pikkuhiljaa blogiin rakentaen, korjaten, ja rakentaen.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s