Wittgenstein tutkielma I I I

Päivitys tulossa viikolla 34 .  Se (mahdollisimman) oikeakielinen ”versio”.  Wittgenstein tutkielma  I I I  tarkoittaa, että löytyy kohdasta  pdf  linkki  Wittgenstein – tutkimukseen, ja etenkin tarkoittaa, että laitan ns. koko ”tutkimushistorian” esiin.

Mukana ensimmäinenkin n.  100  sivuinen ”esitys”.  Varsinainen hirviö luettavaksi. ”Silläkin” kuitenkin puolensa.  Pdf – linkissä jo oleva tutkielma / 64  s.  saa merkinnän  I I . Tämä  ”W – tee  I I I” , vihon viimeinen pdf ,  supistuu kaikkinensa ”edellisestä” hyvinkin vielä  20  sivulla.  –  Joten ”ukon” jälkien seuraaminen ”lumessa” , tai ! ”kuplassaan”  käy helpommaksi.

Viikkojen  33 / 34  taitteessa (tähän) lisää johdatusta.

”W – tee  I I I”  valmis alkavan viikon torstaina.  Siis johdatusta vielä tulossa.  –  Ainakin mahdollinen päivitys ”sivuille” ilmestymisestä.  –  Tässä jo se, että ”luettava” lyhenee vain noin 10  sivulla.

Vielä on vaiheessa !  ”Termien” merkityksistä sanasto on hyvä olla mukana, kuin myös vielä huolellisesti luettava ”ymmärrettävyyden” näkökulmasta.  –  Palataan tulevalla viikolla.

     Siellä ne ”kolme” nyt ovat. Sanasto jäi vielä vaiheeseen. Tuskin ”sanasto” on nimensä mukainen ;  niin että (ehkä) pikku hiljaa blogaten. ( No, eipä juurikaan lyhentynyt. )   –  Sanastoa on apropoo!  tehtävä, ei aakkos-järjestyksessä, niin kuin väkisin yritin, vaan ”merkitys”  edellä. Loogis-filosofisessa tutkielmassa ”mahtuu” , Wittgensteinin moton mukaan, ”kolmeen sanaan”  :  ”Tosiseikan looginen kuva”.  Määritelmästään sitten seuraavat ”määriteltävät”  jne. .

     Otsikoksi siis ”kuvateorian” sanastoa.

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s