( Pieniä ”korjauksia” )

     ”Korjauksia”  sivuille :  Gödel  ja  Turing , Lukijalle  ja  Wittgenstein ”selvennyksiä”.

Alan Turingin kuvan olevista ”lauseista” puuttuu  –  ”keskimmäisestä”  –  päättävä ”piste” , kuin myös Etusivulta on kaksi päättävää ”pistettä” jäänyt merkitsemättä ( , tämän vasta nyt  3. 7  huomaten).

Lukijalle osion viimeisessä ”lauseessa”  (ennen ”ota yhteyttä” )  ”myös”  sanan tilalle, toiston välttämiseksi, ilmaisu ”kuten sanottu”  –  edeltävine ”pilkkuineen”.  –  Tätä ennen on selkeämpää, jos neljäs ”lause” päättyy sanaan ”yhteyden”. Seuraava / viides ”lause” alkakoot puolestaan ”Sen” sanalla, ja jatkuu muuten samana paitsi ennen ”tosiseikkojen  logiikkaa” tulee korrespondenssiteoriaan  perustuva .

”Selvennyksissä” , viidennessä kappaleessa ”pykälän” (4.0312) jälkeen jatko parempi niin, että  –  ja  minkä osoittaminen vasta johtaa Wittgensteinin ”perusajatukseensa”.  ”Kappaleen” viimeinen ”lause” siis omana ”lauseenaan” so.  –  Kuitenkin niin, että on voitu jne. .. ”lauseen” päättävään merkintään ”pykälästä” (6.44) .  –  Ja vielä se ”lisäys” , että toiseksi viimeiseksi ”lauseeksi” tulee : ”U – kieli” on korrespondenssiteorian ”logiikasta” / se ”riippumattomuus” – ehto  seuraava ! ”maailman substanssi”. ( ja tämän jälkeen sulkeisiin Katso luku  2.2.1 , ennen ”selvennykset” päättävää ”lausetta” ) .

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s